Η εκστρατεία “Μάθε για την ΚΑΠ” διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων γύρω από διάφορους τομείς της βιώσιμης γεωργίας, τη στήριξη της ΚΑΠ και την χρήση των νέων τεχνολογιών στη γεωργία.

Το τέταρτο εργαστήρι της εκστρατείας με θέμα ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου στη Βιολογική Φάρμα Riverland, στα Καμπιά, στη Λευκωσία από τις 10:00-12:00

Το εργαστήρι θα παρουσιάσει παραδείγματα από την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη γεωργία και θα περιλαμβάνει περιδιάβαση στους χώρους της φάρμας με πρακτικά παραδείγματα.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας www.learnaboutcap.com και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram: LearnAboutCap)